Pizza’s & Pizzabodems

Pizzas op de lopende band

Ambachtelijke pizza’s

Stuk voor stuk belegd

Onze kernspecialiteiten, dat zijn onze ambachtelijke pizzabodems en koelverse pizza’s. Met passie bereid en stuk voor stuk belegd met verse ingrediënten door onze medewerkers.

Verser dan vers

Mét seizoensgroenten

Zo verpakken we bijvoorbeeld zelf onze verse rucola, maar integreren we ook seizoensgroenten en Italiaanse kazen en vleeswaren in onze toppings. Prosciutto Crudo, Spianata Romana, Gorgonzola, Grana Padano …

Pizzas worden afgewerkt
Pizzabodems uit de steenoven

Uit de steenoven

Voor een heerlijk krokante bodem

In onze eigen bakkerij worden de pizzabodems afgebakken in onze op hout gestookte steenoven (met duurzaam FSC-hout vanuit de reststroom uit de meubelindustrie). En dat op een Italiaanse steen met vulkanisch gesteente van de Etna. Voor al onze premium pizza’s verzekeren we ten slotte de pérfecte pizzabeleving. Buon appetito!