Open vacature

Conveni BV is vaak op zoek naar nieuwe collega’s.
Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij Conveni werken?
Stuur ons dan een open sollicitatie waarin je duidelijk maakt in welke functie je bij Conveni BV wilt werken.
Je sollicitatie mag je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Trek in een smaakvolle baan? Wij zijn op zoek naar:
Medewerker Technische Dienst

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een medewerker Technische Dienst. Het betreft hier een fulltime dienstverband.

Wat ga je doen:

Als medewerker technische dienst beschik je over voldoende kennis op elektrotechnisch, mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied. Je bent in staat om adequaat storingen op te lossen. Je bent mede verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud en het uitvoeren van reparaties aan machines. Je werkt in een team wat bestaat uit een hoofd technische dienst en 3 medewerkers.

Wie ben je?

Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Je bent goed in staat zelfstandig te werken, maar functioneert ook prima in het team. Naast nauwkeurig en oplossingsgericht te werk gaan is enige kennis in de voeding een pré.

Reageer!

Heb je interesse in deze baan, stuur dan een mail met CV naar:
Conveni BV, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trek in een smaakvolle baan? Wij zijn op zoek naar:
Operators

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar enkele operators. Het betreft hier een fulltime dienstverband.

Wat ga je doen:

Je levert een belangrijke bijdrage aan het machinale productieproces. In de dagelijkse werkzaamheden ben je bezig met het instellen, ombouwen, bedienen en controleren van de apparatuur. Je lost eenvoudige storingen zelf op en houdt tevens de rest van het productieproces nauwlettend in de gaten, zodat de productielijn ongestoord en efficiënt draait. Tevens ben je in staat om een lijn of gedeelte van de lijn te organiseren.

Wie ben je?

Je bent een collegiale en gemotiveerde aanpakker en je hebt affiniteit met techniek. Je bent flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit)en hebt gevoel voor kwaliteit en hygiëne.

Reageer!

Heb je interesse in deze baan, stuur dan een mail met CV naar:
Conveni BV, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trek in een smaakvolle baan?
Voor de periode mei t/m augustus zijn wij op zoek naar: Vakantiekrachten

Ben jij 16 jaar of ouder, heb je zin in een vakantiebaan in een leuk en smaakvol bedrijf? Weet jij van aanpakken, ben je flexibel en ben je enkele weken beschikbaar, mail dan nu je cv en beschikbaarheid! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Trek in een smaakvolle baan? Wij zijn op zoek naar:
Administratief mdw HR – 20 uur p/w

Functieomschrijving

Als administratief medewerker HR ondersteun je de HR functionaris op administratief gebied. Tot je taken behoren oa. beheren van urenregistratie in ons tijdregistratiesysteem, registratie ziekmeldingen, opstellen van arbeidsovereenkomsten, correcte verwerking van personeelsmutaties, correspondentie, beheren en up to date houden van personeelsgegevens in een daarvoor bestemd HR Systeem, etc.

Functie-eisen

  • Relevante opleiding
  • Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie
  • Uitgebreide kennis van Microsoft office, zoals Excel en Word
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige functie binnen een groeiende, vooruitstrevende, dynamische organisatie met een marktconform salaris.

Reageer!

Heb je interesse in deze baan, mail dan je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Conveni BV, Willige Laagt 2, 5757 PZ Liessel.


Willige Laagt 2

5757 PZ Liessel

Nederland

+31 (0)493 348 700

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.