Vacatures

Trek in een smaakvolle baan? Wij zoeken Operators & aanpakkers.


Heb je zin om in een bedrijf te werken, waar naast oa verse pizza’s, ook verse pasta-/rijst (gerechten) en pastasauzen gemaakt worden? Ben je een echte aanpakker en wil je graag werken in een gezond en groeiend bedrijf, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken voor onze productieafdelingen:

Iemand die vooral erg gemotiveerd is; zin heeft in iets nieuws en van aanpakken weet, zonder daarbij het overzicht te verliezen. Maar ook iemand die tijdens hectische of drukke periodes het hoofd koel houdt. Daarnaast ben je flexibel in werktijden aangezien we regelmatig in twee ploegen werken.

Als operator ben je bezig met instellen, ombouwen, bedienen en controleren van de apparatuur. Je lost eenvoudige storingen zelf op en houdt tevens de rest van de productielijn nauwlettend in de gaten.

Reageer!

Heb je interesse in een baan bij Conveni stuur dan een brief met CV naar: Conveni BV, t.a.v Ingrid van Hoof, Willige Laagt 2, 5757 PZ in Liessel. Mailen mag uiteraard ook naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Willige Laagt 2

5757 PZ Liessel

Nederland

+31 (0)493 348 700

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.