Heb je zin om van je lievelingseten je werk te maken?

Kom jij bij ons werken?


Conveni BV in Liessel is een toonaangevende producent van hoogwaardige levensmiddelen waaronder koelverse pizza’s, pasta – en rijstgerechten, sauzen en maaltijden. Met deze smakelijke en vernieuwende producten heeft het bedrijf in Nederland en buitenland een goede markt-positie verworven. In de huidige veranderende markt blijft de organisatie actief zoeken naar nieuwe mogelijkheden en het verbeteren van bestaande producten. Het succes is vooral te danken aan zo’n  200 enthousiaste collega’s.

Planners (m/v)

Vanwege vertrek van de huidige medewerker én groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar TWEE accurate collega’s die het huidige bedrijfsbureau komen versterken.

Bekijk deze vacature

Finance Manager / Financial controller

Jij bent het geweten van de financiële organisatie van de Conveni Group en een actieve sparringpartner voor de organisatie. Je gaat je bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van procedures en systemen binnen Conveni. Belangrijke onderwerpen voor de komende jaren zijn het verder optimaliseren en uitrollen van SAP Business One in de organisatie en de ontwikkeling van een goede business control functie. Wij zoeken iemand die hier een actieve bijdrage aan kan leveren en niet schroomt zelf de handen uit de mouwen te steken en meters te maken in de uitvoering. Je zorgt er voor dat rapportages snel een correct en toereikend inzicht geven in de performance van de Conveni Group.

Bekijk deze vacature

Logistiek Medewerker E gezocht

Wij zijn op zoek naar een Logistiek Medewerker E. Het betreft hier een fulltime dienstverband voor onze vestiging in Liessel.

Bekijk deze vacature

Medewerker Technische Dienst Liessel

Voor onze vestiging in Liessel zijn wij op zoek naar een medewerker Technische Dienst.

Bekijk deze vacature

Medewerker Technische Dienst Landgraaf

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een medewerker Technische Dienst. Het betreft hier een fulltime dienstverband.

Bekijk deze vacature

Operators

Wij zijn per direct op zoek naar enkele operators. Het betreft hier fulltime dienstverbanden voor onze vestiging in Liessel.

Bekijk deze vacature

Open vacature

Conveni BV is vaak op zoek naar nieuwe collega’s. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij Conveni werken?
Stuur ons dan een open sollicitatie waarin je duidelijk maakt in welke functie je bij Conveni BV wilt werken.
Je sollicitatie mag je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Willige Laagt 2

5757 PZ Liessel

Nederland

+31 (0)493 348 700

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.