Wij zoeken voor onze vestiging in Liessel:

Planners (m/v)

Vanwege vertrek van de huidige medewerker én groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar TWEE accurate collega’s die het huidige bedrijfsbureau komen versterken.

Wat ga je doen:

Het bedrijfsbureau is verantwoordelijkheid voor een juiste processtroom van grondstoffen, verpakkingen, producties en eindartikelen waarbij monitoren van de houdbaarheid een belangrijk issue is. Het team is in zijn bezigheden opgesplitst in productieprocessen. Ieder teamlid heeft zijn/haar eigen verantwoordelijkheden in het forecasten van productieprocessen en het verzorgen van productie-opdrachten. In overleg worden overlappende issues opgepakt. Er is veel contact met andere afdelingen waarmee dagelijks overleg en coördinatie is om te komen tot een vers en goed eindproduct. We zoeken een planner voor de dagelijkse planning pizza-lijnen (MBO-niveau) én planner (Hbo-niveau) die vooral op forecasting en lange termijn planning zijn/haar tactiek goed weet toe te passen.

Wie ben je?

Je staat stevig in je schoenen en je hebt kennis en ervaring in de (verse) voedingsmiddelenindustrie. Je bent flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit), pragmatisch, kunt snel handelen/denken. Je beheerst de Nederlandse en Engels taal, bent bekend met Exact (pre), SAP, Excel en bent 32- 40 uur per week beschikbaar.

Reageer!

Heb je interesse in deze baan, stuur dan een mail met CV naar: Conveni Liessel BV Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Download deze vacature


Heb je zin om van je lievelingseten je werk te maken?

Open vacature

Conveni BV is vaak op zoek naar nieuwe collega’s. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij Conveni werken? Stuur ons dan een open sollicitatie waarin je duidelijk maakt in welke functie je bij Conveni BV wilt werken. Je sollicitatie mag je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur een sms en nemen we snel contact met je op: +31630706627


Willige Laagt 2

5757 PZ Liessel

Nederland

+31 (0)493 348 700

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.