Missie


Pizza's content

Alsof het thuis is gemaakt

Als convenience-food-expert is het de missie van Conveni om eerlijke, authentieke en gezonde voedingsmiddelen te produceren die smaken alsof ze thuis zijn gemaakt. Wij bieden onze creaties aan als tailormade oplossingen voor onze retail, foodservice en business-to-business klanten. Wij zetten ons in voor een goed resultaat, iedere keer weer. En alleen als we er zeker van zijn dat we het beste resultaat hebben bereikt, hangen we er de naam Conveni aan – de C van Conveni als zegel van kwaliteit én versheid!

  • Eerlijke, authentieke gezonde gemaksvoeding
  • Continuïteit en verwezenlijken van winstgevende groei
  • Flexibele organisatie
  • Afspraak is afspraak
  • Respect
  • Trots

 Conveni producten zijn in heel Europa verkrijgbaar.

Conveni is actief over de landgrenzen heen. De voorbije jaren hebben we al flink ingezet op onze Europese expansie en in de toekomende tijd zullen we ons Europees netwerk nog verder uitbreiden.

Als u wilt weten of Conveni al actief is in uw regio, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Duurzaam

Duurzaam


Bij Conveni nemen we het ecologische aspect nauw ter harte bij alles wat we doen. Van aankoop, over productie tot logistiek, bij elk bedrijfsproces trachten we verspilling tegen te gaan en afval tot een absoluut minimum te beperken.

Lees meer over onze kwaliteitszorg
Vers

Vers


Conveni bereidt alle producten vers met de grootste zorg voor kwaliteit. Wij werken uitsluitend met de allerbeste ingrediënten, dat betekent authentieke producten boordevol smaak die met liefde werden gefabriceerd. Passie voor lekker eten is wat ons drijft. Wij geloven sterk dat de markt voor verse gemaksvoeding nog flink kan doorgroeien, en zetten om die reden dagelijks in op de productie van eerlijke, gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere voeding, voor thuis en onderweg.

Innovatief

Innovatief


Onze productontwikkelaars zijn dagelijks bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën, zowel in individuele producten als in gehele concepten. Dit om een onderscheid te kunnen maken in de altijd veranderende voedingsindustrie. Voor de consument zijn wij steeds op zoek naar nieuwe, interessante en (h)eerlijke producten, waar we goed kijken naar mogelijk nieuwe processen, grondstoffen, recepturen en verpakkingen. Eerlijke producten omdat innovatie niet alleen draait om producten en consumenten maar ook om een verbeterende toekomst voor mens, dier en aarde.

Lees meer over onze aanpak


Willige Laagt 2

5757 PZ Liessel

Nederland

+31 (0)493 348 700

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.