Ons team staat voor u klaar!


 • Team

  Welkom bij Conveni, hoe kunnen wij u helpen?


  Conveni staat voor authenticiteit, kwaliteit en versheid.

  Ons team stelt dag in dag uit alles in het werk om onze klanten en hun klanten te voorzien van de heerlijkste pizza's, sauzen, soepen, maaltijdcomponenten en maaltijden voor thuis of onderweg.

  Maak kennis met onze mensen en onze producten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 • Directie

  Directie


  Bij Conveni sta ik aan de leiding van een team enthousiaste, creatieve, innovatieve en gedreven mensen met een passie voor voeding.

  Onze missie is authentieke, eerlijke, gezonde, kwalitatieve en verse voedingsmiddelen op een duurzame manier produceren voor foodservice bedrijven, retail en industrie. De convenience producten in ons assortiment kunnen zowel onder private label als onder het Conveni label worden uitgebracht.

  Wij kennen de markt als geen ander, benutten ons commercieel inzicht en denken business-minded met u mee. Samen met u werken we succesvolle concepten uit waardoor we een gezamenlijke omzetgroei kunnen realiseren en uw klanten elke dag opnieuw kunnen genieten van onze heerlijk verse producten!

 • Commercie

  Commercie


  In de voedingssector heeft de marketing rond een product een zeer belangrijk aandeel in het verkoopsucces ervan. Conveni beseft dat als geen ander. Daarom werkt de afdeling commercie zeer nauw samen met de afdeling productontwikkeling en denken wij graag mee met onze klanten om onze producten op de best mogelijke manier in de markt te zetten.

  Onze commerciële adviseurs wenden hun sales- en marketingskills aan om samen met u een verkoopstrategie uit te werken met als doel een gezamenlijke omzetgroei te realiseren. We stellen alles in het werk om binnen ons productassortiment maximaal de behoeften van uw doelgroep in te vullen.

  Ons flexibel productieproces leent er zich toe om snel op de vraag van onze klant te anticiperen. We kunnen producten volledig op maat samenstellen of instaan voor de ontwikkeling van volledig nieuwe producten.

  Alle producten kunnen zowel met uw eigen label als onder het Conveni label verpakt en geleverd worden. U kunt uiteraard steeds op onze hulp rekenen voor de volledige productbranding. Uw succes is ons succes!

 • Productontwikkeling

  Productontwikkeling


  Stilstaan is achteruitgaan. Om in te kunnen spelen op de continu veranderende vraag in de markt, zijn we bij Conveni iedere dag actief bezig met productontwikkeling. Productinnovatie heeft bij ons dan ook een hoge prioriteit. Om te weten wat er leeft bij onze klanten en in te kunnen spelen op hun wensen, werken we nauw samen met de afdeling commercie. Gezamenlijke brainstormsessies leveren nieuwe inzichten en ideeën op waar wij als productontwikkeling vervolgens actief mee aan de slag gaan in onze proefkeuken.

  Ik sta samen met mijn team, bestaande uit drie personen, in voor de ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten. Dit doen wij iedere dag met passie en plezier om samen te zorgen voor het beste resultaat voor onze klant.

 • Productie

  Productie


  Als productie manager draag ik de leiding over de technische dienst, de productie- en logistieke afdeling en het bedrijfsburo. Mijn opdracht bestaat erin de goede samenwerking en cohesie tussen de verschillende afdelingen te verzekeren zodat deze voortdurend flexibel en snel kunnen blijven produceren.

  Een van de troeven van Conveni is dat we snel kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. Het team heeft een flinke dosis kennis, ervaring en is zodanig goed op elkaar ingespeeld dat we productieprocessen of -lijnen vlot kunnen aanpassen. De voortdurende interactie met de afdelingen commercie en ontwikkeling, maakt dat ook bij vragen van hun kant, wij de productie daarop snel kunnen afstemmen.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit


  Conveni stelt kwaliteit voorop. Mijn taak is toezien op die kwaliteit. Dat doe ik aan de hand van strenge kwaliteitscontroles, waardoor we de kwaliteit van onze producten kunnen handhaven en waar mogelijk nog verbeteren. Onze klanten en wijzelf hechten veel belang aan de waarde van certificaten binnen de voedingsindustrie. Ik hou in het oog dat we continu blijven voldoen aan de strenge eisen van de voedingsinspectie en kwaliteitslabels zodat we verkregen certificaten blijven behouden en nieuwe certificaten in de wacht kunnen slepen.

  Duurzaam en ecologisch produceren is in alle bedrijven, dus ook in voedingsbedrijven als het onze, aan de orde van de dag. Bij alle aspecten van de productie zie ik erop toe dat afval tot een absoluut minimum wordt herleid en geef ik mee vorm aan het beleid om verspilling tegen te gaan en zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren.


Willige Laagt 2

5757 PZ Liessel

Nederland

+31 (0)493 348 700

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.