Trek in een smaakvolle baan? Wij zijn op zoek naar:

Operators

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar enkele operators. Het betreft hier fulltime dienstverbanden.

Wat ga je doen:

Je levert een belangrijke bijdrage aan het machinale productieproces. In de dagelijkse werkzaamheden ben je bezig met het instellen, ombouwen, bedienen en controleren van de apparatuur. Je lost eenvoudige storingen zelf op en houdt tevens de rest van het productieproces nauwlettend in de gaten, zodat de productielijn ongestoord en efficiënt draait. Tevens ben je in staat om een lijn of gedeelte van de lijn te organiseren.

Wie ben je?

Je bent een collegiale en gemotiveerde aanpakker en je hebt affiniteit met techniek. Je bent flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit) en hebt gevoel voor kwaliteit en hygiëne.

Wat bieden wij je?

Je komt te werken in een fijn team onder prettige werkomstandigheden. Je ontvangt hiervoor een uitstekende beloning conform de van toepassing zijnde CAO.

Reageer!

Heb je interesse in deze baan, stuur dan een mail met CV naar: Conveni BV, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Of stuur een sms en nemen we snel contact met je op: +31630706627


Download deze vacature


Heb je zin om van je lievelingseten je werk te maken?

Open vacature

Conveni BV is vaak op zoek naar nieuwe collega’s. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij Conveni werken? Stuur ons dan een open sollicitatie waarin je duidelijk maakt in welke functie je bij Conveni BV wilt werken. Je sollicitatie mag je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur een sms en nemen we snel contact met je op: +31630706627


Willige Laagt 2

5757 PZ Liessel

Nederland

+31 (0)493 348 700

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.