Trek in een smaakvolle baan? Voor onze vestiging in Liessel zijn wij op zoek naar:

Medewerker Technische Dienst

Wat ga je doen:

Als medewerker technische dienst beschik je over voldoende kennis op elektrotechnisch, mechanisch en hydraulisch gebied. Je bent in staat om adequaat storingen op te lossen. Je bent mede verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud en het uitvoeren van reparaties aan machines. Het huidige team bestaat uit 4 TD-medewerkers.

Wie ben je?

Je hebt MBO werk- en denkniveau. Je bent goed in staat zelfstandig te werken, maar functioneert ook prima in het team. Naast nauwkeurig en oplossingsgericht te werk gaan is enige kennis in de voeding een pré.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een prettige en zeer interessante werkomgeving, een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, 15 ADV dagen en een vaste eindejaarsuitkering.

Reageer!

Heb je interesse in deze baan, stuur dan een mail met CV naar: Conveni Landgraaf BV, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Download deze vacature


Wil je werken in een prettige werksfeer tussen 200 gemotiveerde collega's?

Open vacature

Conveni BV is vaak op zoek naar nieuwe collega’s. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij Conveni werken?
Stuur ons dan een open sollicitatie waarin je duidelijk maakt in welke functie je bij Conveni BV wilt werken.
Je sollicitatie mag je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur een sms en nemen we snel contact met je op: +31630706627


Willige Laagt 2

5757 PZ Liessel

Nederland

+31 (0)493 348 700

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.