Trek in een smaakvolle baan? Wij zijn voor onze vestiging in Landgraaf op zoek naar een:

Medewerker bedrijfsbureau (m/v)

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een accurate collega die ons huidige team komt versterken. Het betreft hier een fulltime dienstverband.

Wat ga je doen:

Het bedrijfsbureau is verantwoordelijkheid voor een juiste processtroom van grondstoffen, verpakkingen, producties en eindartikelen waarbij monitoren van de houdbaarheid een belangrijk issue is.
Het team is in zijn bezigheden opgesplitst in korte en lange termijn planningen en ook in productieprocessen. Ieder teamlid heeft zijn/haar eigen verantwoordelijkheden in het forecasten van productieprocessen en het verzorgen van de nodige inkoopopdrachten en productie- opdrachten. In overleg worden overlappende issues opgepakt. Er is veel contact met andere afdelingen waarmee dagelijks overleg en coördinatie is om te komen tot een vers en goed eindproduct.

Wie ben je?

Je staat stevig in je schoenen en je hebt de nodige kennis en ervaring in de (verse) voedingsmiddelenindustrie in een soortgelijke functie. Je bent flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit) en weet van aanpakken.

Reageer!

Heb je interesse in deze baan, stuur dan een mail met CV naar: Conveni Landgraaf BV, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Download deze vacature


Wil je werken in een prettige werksfeer tussen 200 gemotiveerde collega's?

Open vacature

Conveni BV is vaak op zoek naar nieuwe collega’s. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij Conveni werken?
Stuur ons dan een open sollicitatie waarin je duidelijk maakt in welke functie je bij Conveni BV wilt werken.
Je sollicitatie mag je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur een sms en nemen we snel contact met je op: +31630706627


Willige Laagt 2

5757 PZ Liessel

Nederland

+31 (0)493 348 700

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.