Trek in een smaakvolle baan? Wij zoeken:

Logistiek Medewerker E

Wij zijn op zoek naar een Logistiek Medewerker E. Het betreft hier een fulltime dienstverband voor onze vestiging in Liessel.

Wat ga je doen:

Je begeleid de orderstroom vanaf het pickingproces tot de uitlevering van de orders. Je maakt de juiste documenten gereed en voert controlerende handelingen uit. Je speelt in op (dreigende) stagnaties en voert overleg met de interne partijen. Je verwerkt gegevens in administratieve bestanden gebruik makend van computersystemen en behandelt en registreert mancomeldingen. Ook het in opslag zetten van goederen behoort tot je taken, alsmede de uitvoering van (voorraad)tellingen.

Wie ben je?

Je bent een collegiale en gemotiveerde aanpakker met een opleiding op MBO niveau 4 (liefst richting logistiek). Je bent flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit) en hebt gevoel voor kwaliteit en hygiëne. Je bent in staat om zelfstandig, maar ook in teamverband te kunnen werken en enige ervaring in soortgelijke functie is een pré. Je bent thuis in het werken met computersystemen.

Wat bieden wij je?

Je komt te werken in een fijn team onder prettige werkomstandigheden. Je ontvangt hiervoor een uitstekende beloning conform de van toepassing zijnde CAO (AKSV gemaksvoedingsindustrie). De functie is vooralsnog in dagdienst, echter bestaat de mogelijkheid dat er in de nabije toekomst in een 2 ploegensysteem gewerkt gaat worden.

Reageer!

Heb je interesse in deze baan, reageer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Of stuur een sms en nemen we snel contact met je op: +31630706627


Download deze vacature


Heb je zin om van je lievelingseten je werk te maken?

Open vacature

Conveni BV is vaak op zoek naar nieuwe collega’s. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij Conveni werken? Stuur ons dan een open sollicitatie waarin je duidelijk maakt in welke functie je bij Conveni BV wilt werken. Je sollicitatie mag je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur een sms en nemen we snel contact met je op: +31630706627


Willige Laagt 2

5757 PZ Liessel

Nederland

+31 (0)493 348 700

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.